Kategorie Vrae en antwoorde

Waarom laat aarbeie blomme en bessies droog
Vrae en antwoorde

Waarom laat aarbeie blomme en bessies droog

Goeie aand Aarbeie droë blomme en bessies. Wat is aan die gang, wat moet ek doen? Aarbeie geplant die eerste jaar, in die herfs. Tags: Siekte, Siekte, kunsmis 204 views | 06/18/2016 21:02 Onlangse vrae: daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra. By my kothuis eet iemand rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit?

Lees Meer

Vrae en antwoorde

Wat kan uit 'n put natgemaak word

Vriende, vertel my wat kan uit 'n put gegooi word? Tags: Kitchen Garden 268 views | 06/14/2016 09:37 Laaste vrae: daar is 'n prentjie van mos, maar ek weet nie die naam nie. Viktor het gevra (by my plek) Iemand eet rooi beetblare en wortelblare in my dacha. Wie is dit? en hoe om dit te hanteer? Dankie vir Victor wat vroeër gevra is Watter soort plae en hoe om die plant te genees?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Hoe peper en eiervrug kan help om lang reën en afkoeling te oorleef

Goeie middag, vertel my, ek het peper en eiervrug in die paddavis geplant, maar die reën het begin en die temperatuur het snags tot 3 grade gedaal. Wat moet gedoen word, hoe om plante te help? Tags: Siektes, siektes, saailinge, kweekhuise 522 views | 06/08/2016 15:52 Onlangse vrae: daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (by my plek) Iemand eet rooi beetblare en wortelblare in my dacha. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Wat om te doen as wortels in die groei vries

Sê my, wortels het gevries in die groei, miskien kan jy iets voed? Tags: tuine 286 uitsigte | 06/11/2016 00:22 Laaste vrae: daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra. By my kothuis eet iemand rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit? en hoe om dit te hanteer? Dankie vir Victor wat vroeër gevra is Watter soort plae en hoe om die plant te genees?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Hoe om ontslae te raak van sederbies

Hallo, vertel my asseblief, 'n groot en pragtige seder groei in die land. Hy het 'n paar foute begin eet. Daar is baie van hulle, dit het geel begin word, ons weet nie reeds hoe om dit nat te maak nie. Vertel my. Tags: Siekte, plae 206 keer gesien 06/11/2016 20:26 Laaste vrae: daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (by my plek) Iemand eet rooi beetblare en wortelblare in my dacha. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Waarom verdwyn tamaties?

Ek besluit om tuis in my woonstel kultivars “Balcony Miracle” te kweek. Sade het nie geweek nie, maar dadelik in voorbereide grond geplant. 'N Paar dae later verskyn die eerste spruite. As gevolg hiervan het byna almal opgestaan. Alles was goed, ek was op die punt om te duik, en berei selfs afsonderlike potte met aarde en kunsmis voor, toe al die spruite skielik, binne twee dae, lomerig en kwetsbaar geword het.
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Is dit te laat om beet te plant?

Sê my asseblief, is dit nog steeds moontlik om beet te plant? Of nie groei nie? Tags: Siekte 361 views | 06/07/2016 02:49 Laaste vrae: daar is 'n prentjie van mos, maar ek weet nie die naam nie. Viktor het gevra (by my plek) Iemand in die land eet rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit? en hoe om dit te hanteer? Dankie vir Victor wat vroeër gevra is Watter soort plae en hoe om die plant te genees?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Hoe om 'n grys wurm te vernietig

Goeie aand vir almal, vertel my asseblief, hoe om die grys wurm te vernietig? Hulle het gesê dat dit 'n lepel was, hulle het drie saailinge courgette in twee dae geëet, vandag het ander begin opvreet, help asb. Tags: Plae, Peste 188 keer gesien 06/14/2016 16:01 Laaste vrae: daar is 'n prentjie van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (a) Iemand in my land eet rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Klimrose blom nie, wat om te doen

Hallo, ek het twee klimrose, maar hulle blom nie, ek wil dit weggooi, maar jammer om te doen? Tags: Siekte 1011 keer gesien 06/17/2016 13:12 Laaste vrae: daar is 'n prentjie van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (by my plek) Iemand eet rooi beetblare en wortelblare in my dacha. Wie is dit? en hoe om dit te hanteer?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Wat om te doen as die pruim groen vrugte het

Vriende, sê my, wat kan ek nou met die pruim doen? Vrugte val, half groen en half donker bederf Tags: Plante 242 uitsigte | 06/12/2016 02:17 Laaste vrae: daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (by my plek) Iemand eet rooi beetblare en wortelblare in my dacha
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Is dit normaal dat vye nie groei in oop grond nie?

Welkom! In die lente het ek vye in die tuin geplant. Daar is 'n klein blaartjie, en dit groei nie, is dit normaal? Gekoop in 'n pot, die hele winter oorwinter Tags: Plante 174 uitsigte | 06/09/2016 16:31 Laaste vrae: daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (a) By my kothuis eet iemand rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Watter grondverhitting in 'n kweekhuis is beter

Watter grondverhitting in 'n kweekhuis is beter kabel of film met infrarooi bestraling Tags: kweekhuise, kweekhuise 635 views | 06/07/2016 14:01 Onlangse vrae: daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (by my plek) Iemand in die land eet rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit? en hoe om dit te hanteer?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Kan knoffel nog geplant word

Sê my asseblief, kan knoffel nog geplant word? Sal grootword? Tags: Groente 196 views | 06/08/2016 02:55 Laaste vrae: daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (by my plek) Iemand eet rooi beetblare en wortelblare in my dacha. Wie is dit? en hoe om dit te hanteer? Dankie vir Victor wat vroeër gevra is Watter soort plae en hoe om die plant te genees?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Grys ​​vorm op die basiliekruid

Vertel my asseblief hoe om van grysvorm uit basiliekruid ontslae te raak. Dankie! 825 uitsigte | 06/13/2016 16:02 Onlangse vrae: daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (by my plek) Iemand eet rooi beetblare en wortelblare in my dacha. Wie is dit? en hoe om dit te hanteer? Dankie vir Victor wat vroeër gevra is Watter soort plae en hoe om die plant te genees?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Wie eet kool en hoe om die plaag te vernietig

Hallo Vertel my asseblief, wie eet kool en hoe om die plaag te vernietig? Vir die eerste keer in my lewe het ek 'n tuin geplant. Thanks Tags: Plae, Peste 184 keer gesien 06/09/2016 21:02 Onlangse vrae: daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra (by my plek) Iemand in die land eet rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Watter grond benodig u vir die groei van heide in die tuin?

Ek wil heide op die tuingrond as 'n heining plant. Deur die netwerk geruk, baie inligting, maar baie kontroversieel. Eintlik is die belangrikste vraag die grond. Ondanks die onpretensieusheid van heide, word sy liefde vir suur grondsoorte oral aangeteken. Op my werf is die grond dalk nie geskik nie, en ek wil nie tevergeefs tyd mors nie.
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Daar gebeur iets met ficus

Ek het baie binnenshuise plante, ek het onlangs opgemerk dat wit kolle met gelerige kolle op die ficus verskyn, en hulle is slegs op nuwe blare, alles is in orde met die oues. Ek weet nie wat om 'n paar velle af te knip nie, maar elke daaropvolgende een het al die vroeë blomme bederf. En ek wonder of dit aansteeklik is?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Hoe om balkatamaties en komkommers te voed

Hoe voed u balkontamaties en komkommers? Siek en het gegroei, maar dit lyk asof die komkommer in 'n stadium opgehou het? Tags: kunsmisstowwe, kunsmisstowwe 367 views | 06/10/2016 01:20 Laaste vrae: daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra. By my kothuis eet iemand rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Hoe kan ek appels, kersies, pruime, aarbeie en plantluise behandel?

Goeie aand! Sê my, wat kan jy nou op appel, kersie, aarbeie en pruim spuit van plantluise? Hierdie jaar is net 'n wag vir plantluise. En daarom wil ek my werk red. Tags: Plae, Peste, Plae, Peste, Plante 429 views | 06/13/2016 10:32 uur Onlangse vrae: Daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra. By my kothuis eet iemand rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Hoe om wurms in uie te hanteer

Vriende goeie aand! Nou het ek in die tuin gekom en gevind dat iemand my ui van binne af eet. Sulke geel wurms. Is dit die ui vlieg? of iemand anders? Maar die boog is al so groot. Hoe om te veg? Hoe bespuit? Tags: Plae, Plae 582 keer gesien 06/13/2016 01:05 Laaste vrae: daar is 'n afbeelding van mos, maar ek weet nie die naam nie. Victor het gevra. By my kothuis eet iemand rooi beetblare en wortelblare. Wie is dit?
Lees Meer
Vrae en antwoorde

Wat het van tamaties, pampoen en courgette gebeur?

Welkom! Vertel my asseblief wat het met my tamaties, pampoen en courgette gebeur? Aangeplante tamaties onder boë (spanbond), pampoen en courgette in die oop grond 'n week gelede. Die blare het wit geword, byna al die courgette het verdwyn. Ek het dadelik alles geskink en die muurbal met swart spanbond toegemaak. Dink jy hulle sal weggaan? Tags: Siekte, Siekte 205 views | 06.
Lees Meer